vad glad jag blir!

det blir bara mer och mer läsare, det är ju verkligen jätte kul! men ibland kan man ju inte låta bli att undra vilka det är som läser min blogg. så vem är ni? kommentera gärna och skriv vem du är! :)


imorgon börjar jag skolan kl 11.00 och då ska jag ha naturkunskap som jag inte riktigt gillar. ligger efter väldigt mycket i det. ligger nu och kollar på OTH  ska väl snart försöka sova men det är ju inte alltid lätt. fast idag är jag ganska trött, så hoppas jag att jag somnar snart.

idag har jag vart på stan, ikea och ica maxi med tanja och emma. har haft jätte kul, har inte skrattat så mycket som jag gjort idag på länge. och det behövdes verkligen! fast det är konstigt att man kan vara så glad under dagarna men endå må uselt samtidigt. jag vet inte hur jag mår... livet är inte alltid lätt.. men iaf på ikea köpte jag lite glas och sånt. det kan vara bra och ha när man flyttar! :D vart även på comcenter och fixade min mobil så får en ny om 1-2 veckor :) eftersom min gamla inte gick att laga.. :/ så R.I.P min fina iphone<3

nu ska jag kolla på nått avsnitt till sen sova <3





lill lördag ;)

hejsan på er´! sitter just nu i skolan och håller på att jobba igen med det jag ligger efter i... så just nu håller jag på med svenska, ska skriva en redovisning av en bok. vart rätt längesedan jag läste den men ska försöka att komma ihåg det mesta. slutar runt 15.00 :) gött gött! jätte skönt att sitta hos denna läraren för här får man extra mycket hjälp. och det behöver man ju ibland.

ska fortsätta med plugget nu! ha det göttt! *:D


hejhej mitt i natten ;)

sömnproblem som vanligt, jätte tråkigt. men är så sjukt pigg och jag vet inte varför. på eftermiddagarna är jag trött som fan. men på nätterna pigg som sjutton! men jag tror det är för jag vänt dygnet. svårt att vända tillbaka det bara. dåligt uppdaterande med, jag vet! men min iphone är sönder :( skärmen och toutchen,... :) men men hoppas jag får en ny snart eller nått. imorgon börjar jag inte förens vid ett, så det är skönt med sovmorgon. men ska nog åka in lite tidigare :) och gå på stan en sväng. sen efter skolan blir det att träffa tanja och gå på stan eller a6. hon ska köpa en present till sin mamma och jag ska köpa en present till min lillebror marcus som fyller 6 år den 12:e mars! :D så hoppas jag hittar något fint till honom.

2009 va ett bra år!

men nu ska jag kolla på oth och sen sova! godnatt, hörs en annan dag! :)


Söndag..

Vet inte. Vad jag ska säga om helgen men nu blir det att sova.. Ska skärpa mig när det gäller att blogga! :(


Jaha ..

Då är man ett jävla dampbarn nu med! Jävla kul!


.?

Vad har jag gjort för att förtjäna att må så jävla dåligt? Seriöst vad ska jag göra för att må bra! Ingen förstår hur jag mår.. Inte ens jag själv.. Inte en dag går utan att jag tänker på olika sett om hur man kan ta sitt liv, jag gråter varje dag! Ibland utan att jag ens vet varför, det enda jag vet är att jag vill må bra.... Så kan inte dom här tabletterna jag äter få mig att må bättre! Förlåt men är så arg på livet och på mig själv!!! Eller nått! Jag orkar inte mer!


Förkyld..

Helt tjock i hela huvudet! Haha känns så iaf, har vart dåligt med bloggande idag.. Sorry för det får se till att skärpa mig(à). Har vart hos min psykolog idag.. Pratade lite oså.. Typ nästa gång jag går dit ska vi göra typ en utredning om hur jag egentligen mår.. Okej det låter illa! Men så är det... Mår ju inte jätte bra precis :/
Men iaf ha en bra kväll! Ska försöka sova nu iaf :)
Kram


heeej!

läser lite teori som vanligt hehe, men tog en paus nu! måste äta lite oså.

jag vet inte vad som har hänt med mig men gud vad jag är sjukt sugen på att flytta hemifrån! men som alla säger passa på att bo hemma när du kan! men jag vill lixom ha ett eget ställe. låter wierd men så är det. men till att börja med ska jag försöka samla på mig så mycket "flytta hemirån saker" som jag bara kan. visst det är inte kul och köpa sånt just nu, men man kommer ha nytta av det sen! så tror jag ska spara pengar till det istället för en resa i sommar.. jag ska ta sommaren som den kommer har jag bestämt.


men nu ska jag fortsätta med läsningen! ha en jätte härlig tisdag, solen lyser i jönköping i dag! hur skönt som helst :)



sommmarbild! på lillebror daniel <3

Godmorgon !

Dags att gå upp och läsa teori :) måste tvätta ansiktet med kallt vatten för att vakna. Är helt död känns det som.. Haha men så är det, börjar bli sjuk med känns det som eftersom jag har fått ont i halsen igen.. Lagom kul när jag precis blev frisk typ! Men men hörs senare kanske ;) vem vet ;)!? Höhö


Vill ha...

Vill ha en söt liten vovve som kan va min bästa vän! Den lyssnar jämt på en när man e ledden :) men synd bara att jag inte får skaffa en för mamma. Inte för jag frågat men jag antar att det blir ett nej. Fick ju inte ens skaffa en katt haha! Men det får bli när jag flyttar hemifrån (à)


Åååh

Har sjukt ont i huvudet :( & så är jag ledsen för ja misslyckades igen och allt känns meningslöst! För hur mycket jag än pluggar desto mer misslyckas jag ju! Men ska ta nya tag inför imorgon! Annars gör jag ett nytt prov om en vecka eller nått! För jag ska fan klara detta!


måndag!

jaha då va det äntligen måndag och "bara" fem dagar kvar till helg. haha idag vaknade jag runt nio tiden har inte kunnat sova alls mycket inatt. så har världens huvudvärk. men tog nyss en alvedon såp hoppas det går över. gick inte till skolan idag pga att jag är sååå jävla nervös inför provet! så har pluggat i ca 2 timmar nu! snart ska jag bege mig mot bussen för att åka upp till a6 :) äter lite frukt nu.. har inte ätit det på länge har glömt hur gott det är! men nu ska jag klä på mig det sista, och jag hoppas verkligen att alla håller sina tummar och tår för mig idag :D



Sömnproblem

Har legat i sängen nu i två timmar och somnat och vaknat från och till., jobbigt som fan!
Och nu vaknade jag av att jag va pigg som fan :O usch! Vet inte hur jag ska göra..
Jaja blir väl att ligga här ett tag till :(
Men imorgon blir det att plugga hela förmiddagen och sen prov.. Min söta moster ska följa med mig! Och om jag klarar provet får jag köra hem ;) hihi
Så hoppas alla håller tummarna för mig imorgon!


söndag kväll :)

sitter och pluggar teori nu in i det sista.. fast jag e sjukt trött :o så ögonen håller på att gå ihop.. haha. men nu ropade min styvpappa på mig och sa att det va mat! hörs sen!
känner på mig att det kommer bli en lång natt nu.. med allt plugg :P



:)

Är på väg hem nu efter ha sovit borta i mer än en vecka. Det ska bli skönt att komma hem till mina underbara säng <3 hihi!


.....

Trodde aldrig att jag skulle erkänna detta men jag saknar min pappa! Jag önskar att vi har bättre kontakt än vad vi har. Jag önskar att jag kunde berätta allt för honom. Jag önskar att jag kunde träff honom nu och bara slänga mig i hans famn och bara gråta.


Får paaniiik

Glömde ta min medicin igår och tog den nu så mår bajs dåligt! Och är väldigt irriterad på en viss människa!


Det va allt för mig!


stooorhandla...

nu har vi vart och storhandlat.. puyuuh sånt e jobbigt speciellt när man inte har körkort eller bil..... men snart har jag förhoppningsvis körkort iaf! ett steg närmre.. :D men nu ska jag laga mat till alla hgungriga korvar! nej men jag tycker att det e kul att laga mat! hehe, går ju på HR ;)

sen ikväll blir det att kolla på film och mysa! the bodyguard går ju på kanal 5 tror jag, som whitney houston är med i.- (ingen aning om hur man stavar hennes namn) haha



är så sugen på denna goda räkkocktailen-... mums! med vitt vin!

godmorgon! eller godmiddag? aja whatever...

hej bloggen! idag vaknade jag kl 12.00 ungefär men gick inte ur sängen förens 13.30. skööönt! aja iaf igår blev det lite drickande och sånt, slutade la sisådär med att man va lite trött och full?! haha. men aja idag ska jag inte dricka någonting. är inte sugen på alkohol för fem öre... det enda jag är sugen på är att shoppa! men shoppa kan man inte göra när man inte har några pengar och det suger ju bulle! ska plugga lite teori idag med såklart, så jag verkligen klarar det på måndag. för igår så va jag ju så jävla nära och det stör mig som fan! :( ett poäng ifrån godkänt! jaja hoppas jag klarar det på måndag...
idag ska vi kolla på film och sånt och äta lite godmat, det är inte fel! :)


...

Känn dig inte ensam min vän det finns nån som lyssnar på dig......


Men iaf nu är det så att jag hade teori prov idag och så är godkänt 52 och jag fick 51!! Hur jävla värdelös känner jag mig inte då? Seriöst jag är ju helt blåst! Mår pissigt jävla dåligt! Fan ta mig härifrån! Snälla!!

Saknar min säng! <3


sista inlägget idag!

ska snart åka till a6 och ha prov sen så ska jag leta efter en present åt sacce :) för han är lat och inte kan göra det själv ;) haha. och sen blir det systemet och köpa kvällens godis ;)

hoppas alla får en bra kväll!
puss


pluggpluggpluggplugg....

har pluggat teori i 3 timmar nu! så dags att klä på mig och sånt nu sen plugga ytterligare en timma innan det e dax ;) haha men aja hoppas jag klarar det detta gången. för då ska jag fira ikväll med att antigen en redigt go fylla! eller åka hem och sno mammas bil ;) hahaa (a) så nu jävlar ska jag tänka positivt!!!!!

vååårkänsla!

fick en sån härlig vårkänsla nu när jag sitter o pluggar, jag hör fåglarna kvittra!! '
fan vad underbart, bort med snön nu :)


en vårbild på marcus från förra året när vi busade ;)


godmorgon, äntligen fredag!

oj vad dagarna går fort, en veckas lov har redan gått. hoppas att ni sovit gott för det har jag! men skulle gärna sova några timmar till men ska plugga nu. igår kväll kollade vi på skräckfilm, jag blev så rädd så jag nästan började gråta. haha. vi kollade på the strangers, tror jag den hette..
ska aldrig mer kolla på skräckfilm... haha! :) men nu ska jag sätta igång så det blir nått gjort! men skriver mer sen! :)

haha jag tycker att jag e riktigt fin på denna bilden! hihi


Godnatt!

Har ställt klockan på 8.00 imorgon. Har tänkt att börja dagen jävligt bra! Typ börja med att äta lite frukost vid 9 tiden och innan det plugga lite sen efter det plugga. Ska verkligen försöka ta vara på dagen och tänka positivt. Jag hoppas verkligen jag klarar av det! Men iaf isf va vi en sväng på A6 och bara kollade lite, längtar verkligen tills jag får pengar... Haha. Inte för det kommer bli mycket shopping, jag ska ju spara väldigt mycket :).

Det va så äckligt innan jag hade sån jäkla huvudvärk och mådde skit. Så gick in i duschen och skulle se om jag piggnade till men nej jag kunde knappt stå upp det va som hela min kropp strejkade. Sjukt äckligt! Så fick sätta mig ner och duscha.. Sen när jag reste mig upp så höll jag på att svimma. Och endå har jag ätit bra mat idag och druckit mycket.. Det va läskigt, hoppas det inte händer fler gånger...


En sak till jag skulle verkligen vilja prata med någon men det går inte. Visst jag går till en psykolog men endå. Känns som att ingen förstår mig. Har tänkt att bloggen e en bra sak att ha. När man behöver skriva av sig, men det känns som om att man inte kan vara ärlig. För om jag skulle vara ärlig skulle massa saker komma fram och jag tror att vissa skulle bli oroliga. Men vill inte göra dom oroliga. Och ibland när man skriver nått så ska vissa diskutera det jag skrivit. Det är också jävligt jobbigt!!! Det jag skriver på bloggen stannar på bloggen. Varför tror ni jag skriver det här ? För att jag INTE vill diskutera det! Okej!???


Men nu ska jag försöka sova, godnatt!


paus!

tar en liten paus nu i pluggandet, kollar på mtv på brooke knows best. synd bara att det e gamla avsnitt. men dom e bra endå. usch jag vill verkligen klara mitt teori prov nu denna gången. jag klarar inte av att misslyckas en gång till, jänner mig helt dum ihuvudet som inte klarar nånting. jag är sämst.
iaf va på en sminkrådgivning på the body shop i tisdags så fick med mig lite saker hem. men vill hellre gå på den på make up store. tror att jag ska göra det snart, kostar 499:- och sen får man välja produkter för den summan. det får bli när jag e rik! haha nej men nu ska jag fortsätta med mitt pluggande!


en eyliner & ett rogue, eller hur fan det stavas.. haha

godmorgon torsdag!

vaknat på hyffsat bra humör idag haha. idag blir det att sitta hemma och plugga i stotsett hela förmiddagen. sen åka till sjukgymnasten vid 4. eller ska vara där vid 4. sen ska vi bara ta det lungt jag och min bebis tanja! hehe.

men nu blir det teeeeeeeeeeeeoooori plugg!
hörs sen!

en bild från i sommras!


året 2011

Hur har året 2011 varit för dig? - bra, men hoppas 2012 blir bättre.
Bättre än förra året?  - Ja absolut!
Har du träffat några nya vänner? - japp!
Någonting du aldrig kommer glömma 2011? – massa saker <3
Har du flyttat under år 2011? - Nepp
Har du hittat en ny låt som du älskar? – haaha jaa det har jag nog...
Isåfall vilken? – masssoooor!
Har du druckit alkohol? – Ja ;)
Har du rökt? – Japp,!
Har du snusat? – Japp.
Har du kysst en främling? – Nej.


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2011? – underbar <3
Hur många var du riktigt kär i ? – bara en år 2011-.
Har du varit kär? – Ja, det har jag.
Har du sagt jag älskar dig till någon? -  Ja, många gånger.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Ja :) 
Har du haft något förhållande 2011? – japp, ett!


SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord?
– Nej men nära.
Har någon i din släkt avlidit? – Nej.
Har någon i din närhet dött? -  Nepp
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? – yes
Har du varit i slagsmål? – yes

PERSONLIGT.
Har du gjort? – ?
Har du skämt ut dig? – Ja, det har väl alla gjort? ;) 
Har du ljugit för en vän? – Ja, nån vit lögn..
Har du varit ute en hel natt? – ja, vem har inte?
Har du blivit tagen av polisen? – haha nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? – Jaa!
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? – nej..  


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på?
- Bäckadal
Har någon varit elak mot dig på skolan? - Nej!
Hatar du någon på din skola? – hatar e ett starkt ord, ogillar bara vissa.

Har du gjort något framsteg? – Ja då!
Har du haft alla rätt på ett prov? – haha nej


VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? – Ja.
Har du förlorat en vän? – nej ingen av betydelse.

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - yes!
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej
Har du ljugit för en bästavän? – Nej!
Har du haft en relation med en vän? – Relation? Inte mer än vänskap.

Har du många killkompisar? - ja!
Har du någon vän som fått barn? – nej..
Ser du fram emot 2012 ? - Ja, det gör jag nog! iaf sommaren...



syskonkärlek <3



jag älskar dig min fina lillebror, kommer alltid att finnas för dig. hoppas du vet det <3


okeeeej, en sak till!

haha fett coolt att man kan byta färg på sin iphone! snacka om att det hade vart nått, är sjukt sugen på att fixa en roooosa såklart. men det får bli när jag har mer pengar till det. men ett tips till alla iphone älskare där ute som är trött på sin svarta eller vita telefon! lite roligt att sätta färg på vardagen!


goood natt !

har kollat på titanic nyss med t & m... visst väldigt gullig film men vafan den tog ju aldrig slut! haha. kändes som den va typ 5 timmar lång, höll ju nästan på att somna. men men nu blir det lite teori plugg & sen sova. haha, måste följa min doktors råd att lägga mig i tid (typ 10) och sen ställa klockan på 8 eller nått för då kommer jag vara sååååååå mycket piggare! men men, paaaalla, jag har ju loooov! men imon ska jag gå upp 10.00 iaf ist för 11.30 som jag gjorde idag... haha sängen va ju så himla sköööööööön (a)
sen imon blir det sten hårdträning hoss sjukgymnasten med! det behövs!

imon kommer det lite mer roligare inlägg & massa bilder! (börjar nästan tycka det är kul att blogga just nu haha, men fråga mig igen om en vecka!)



15 feb :)

har precis duschat nu... skönt som fan! känner mig helt orkeslös idag, fast har endå fått något gjort. så nu är det bara lite teori plugg kvar.. asså jag känner mig helt misslyckad men annars e det bra. asså jag mår piss, jag har typ världens sämsta tålamod. inte för jag brukar ha så mycket tålamod. men nu är det förjävligt, skriker och har mig. som om jag får något damp utbrott. känns helt crazzzy. kan bli skit arg för ingenting och sur. måste nog söka hjälp för det med..... yeeey känner mig som ett jävla psyko! asså kan man verkligen hata sig själv så mycket?! är så trött jämt, vill bara dö. när fan ska det vända!??! jävla skit tabletter jag fått. det händer ju fan ingenting. jag orkar fan inte mer. vill bara gråta och gråta som ett litet barn.
jaja sånt är livet, men förlåt för jag e negativ men kan inte vara positiv jämt.. okej är typ aldrig positiv men aja.



ha de braaaaaa, kram


Mobilblogga!

Sitter på bussen nu på väg in till stan. Ska göra lite ärenden idag. Sen blir det hem o plugga & stääääääda! Men det behövs ju det med!
Ha en bra onsdag alla :)


sportloooov!

nu är det äntligen sportlov. har längtat som fan. idag blir det att åka iväg och göra en hemlig sak. jag hoppas att det kommer att gå bra. är faktiskt väldigt nervös nu, men jag önskar att det går bra. för jag orkar inte med ett misslyckande till och även om det blir det så ska jag inte ge upp. tur att min fina vän tanja följer med mig, och håller mig i handen haha.

önskar er alla en riktigt härlig måndag!
kraaaaaaaaaaaaaaaam



12/2 :D

tiden går fort när man har roligt, haha. helgen har gått fort, har egentligen inte gjort något speciellt denna helgen.. va ute i fredags trorts att jag inte va helt pigg. men det va kul. sen igår så lagade jag god mat till m och sen så kollade vi på film. och idag har jag bakat, så blir att fika lite senare. tanja kommer hit med! jag måste även plugga som fan idag! jaa annars händer det inget speciellt. fått en alla hjärtans dag present av m också. så gulligt! kan visa den sen..

Söndag.

Åh vad jag hatar att när man e jätte trött ja då kan man inte sova iaf. Fan vad det e irriterande. Aja men iaf det har vart en skön helg. Och idag blir det att slappa och plugga teori, men hoppas ni alla andra får en härlig dag!
/ Amanda


skola!

hej bloggen eller godmorgon! haha
idag mår jag mycket bättre har ingen feber och inte så jätte ont i halsen. dagen började med att jag försov mig skönt men stressigt. haha så nu sitter emma jämte mig och tuggar never stop utan att bjuda :(
det bästa med denna veckan i skolan är ju att man får frukost varje dag! wihooou. hahah
sen kommer nog tanja hit , hon ska följa med mig till stan en sväääääääng :D



lägger upp en söööt bild  på min lillebror marcus <3



bästa vän.

vissa tycker att det e bra med flera vänner än en riktigt bra vän man kan lita på. men jag tycker tvärtom jag har nog bara en vän jag litar på och som jag berättar allt för, visst har jag andra vänner men det e skönt att ha en jätte bra vän som man alltid kan räkna med och lita på. denna vänner har jag vart vän med ett jäkla bra tag. visst vi har haft våra motgångar det har vi. men dom har gjort så att våran vänskap växt ännu mer. jag skulle aldrig byta bort henne för något i denna värld. det känns som om vi är samma person ibland... haha vi avslutar varandras meningar och skrattar åt allt tillsammans. jag menar det e väl en sån vän man vill ha? en man kan dela massa glada minnen med. som sagt vi har haft våra bråk och sånt, jag kommer ihåg en gång när vi blev osams och inte snackade med varann på ca 5 månader.. det va jobbigt men endå skönt att vara ifrån varann men inerst inne så saknade jag henne jätte mycket. så iaf nu i somras blev vi vänner igen och jag har inte ångrat det för en dag. utan henne hade jag nog kännt mig så jävla ensam som man kan bli. för vi är som systrar, ibland önskar jag att vi va det. det hade vart jätte kul. skulle nog kunna skriva en hel bok om denna fina mäniska. så det jag vill säga är att ta vara på era vänner ta aldrig dom för givet och ta hand om dom. jag kommer alltid att finnas för min vän, även om vi skulle hata varann. man måste se till att skapa minnen tillsammans som man kan kolla bakåt i tiden och skratta åt :) och minnas hur kul det va.
jag vet inte om hon läser min blogg men om hon gör det så vill jag bara säga att hon betyder allt för mig. och att jag aldrig vill förlora henne som vän. och jag hoppas att hon vet att jag alltid kommer ställa upp för henne vad som än händer. om hon mår dåligt så¨hoppas jag att hon vet att hon alltid kan ringa mig!... jag kommer alltid att finnas för henne. dag som natt. 





jagälskardigbästavän <3



onsdag 8/2

hej bloggen.



gud vad tiden går fort, nu är det redan februari. shiit, har en känsla av att detta året kommer gå rätt fort. men detta året måste jag verkligen tänka på mig själv och försöka ta mig ur denna skiten (depression&ångest). men det får ta den tiden det tar tänker inte skynda på det för mycket. men iaf ligger just nu hemma med feber, imorse hade jag 39,7 och nu har jag 38,2. så skönt att det har minskat. mina mandlar är även uppsvullna som tennis bollar... inte jätte skönt! men that´s life. jag blir nog frisk någon gång.


nu blir det lite avskrivning från min del.
ringde p igår och pratade med han i 17 minuter, men som vanligt slutar teleonsamtalet med att jag e ledsen och besviken. men jaja jag vet inte hur jag ska göra. mår sjukt dåligt just nu. va hos doktorn igår. allt känns så meningslöst. jag går till sjukgymnasten 2 gånger i veckan jag försöker ändra mig när det gäller att äta ordentlig mat och sån skit. men iaf vissa dagar känner jag mig jätte pigg och glad. men andra dagar vill jag inte leva. men sen tänker jag på dom som verkligen bryr sig om mig och älskar mig. jag vill inte såra dom, så ist för att såra dom sårar jag mig själv på alla möjliga sätt. mår pissigt dåligt över det. jag orkar inte med mig själv mer. varför ska jag göra alla arga o besvikna. jag kan bli sur för ingenting, jag tar ut min ilska på sånna som inte förtjänar det. förlåt för att jag är världelös i vissa situationer.

/ a



sneeeeeeeee bild men orka vända på den...

RSS 2.0