Godmorgon!

Onsdag idag då.. Tiden går fort! Och så försov jag mig ställde klockan på 06.30 och vaknade nu! Så har lite bråttom nu haha ! Vi hörs senare !
Ha en bra dag
Kram !


Dålig uppdatering idag!

Har inte haft tid att blogga idag ! Har vart i skolan idag :) och vi målar massa jag målar en tavla med en döskalle på . Nästan lite nöjd ! Haha men iaf nu har jag lagt mig i soffan as gott! Imorgon blir det skola sen efter det massa plugg & plugg ;) ha det bra
Puss


måndag

måndag idag då snart e det onsdag & sen fredag typ haha! helt sjukt att veckorna går fort. visst det e jätte skönt men endå tråkigt, för man måste verkligen ta vara på dagarna. dom kommer inte i repris.. tyvärr :) men iaf e sjukt trött, känns inte som jag sovit på flera dagar :o. haha helt sjukt. igår kunde jag inte sova för att det typ va storm. så somande väl vid halv tolv. men iaf ska lägga mig i soffan med min pojkvän & kolla på tv :).
ååååh är så sugen på att fixa naglarna! :)


Hej!

Sitter i skolan! Har estet vecka & jag har bild... Jätte kul!
Och jag kan inte ens måla haha. Men iaf det får nog bli bra:) hoppas ni andra har en bra dag! Ska även till körskolan sen!
Puss puss !


kärlek!

sitter och kollar på film men min fina pojkvän! vi sitter och väntar på att beck ska börja. iaf idag har jag inte gjort så mycket. har vart med mamma & marcus i habo en sväng vi åt på kina mat och så hälsade vi på min fina faster malin & hennes typ man! jätte trevligt. sen åkte jag till stan och mötte upp mattias så gick vi på julskyltningen en stund sen åkte vi till willys och köpte mat.
här kommer lite bilder från gårdagen :D & från dagen.


SNYGGGING! hihi

mandas nya mössa (a) haha not

ny smink väska! från h&m

ny plånbok från ngn affär jag inte kommer ihåg namnet på :D

lösnaglar till nyår! från lindex.

och lösögonfransar från h&m



jag älskar min pojkvän mest av allt! <3


Mot stan!

Ska in till stan nu på julskyltning :) inte för jag hinner gå där så länge men det ska bli mysigt endå! :)
Bloggar mer när jag kommer hem!
Kram


Godmorgon!

Sovit ca 4 timmar, tack vare min pojkvän. Asså är sjukt jävla besviken på honom nu! Men iaf han skulle gå ut igår och bara nej men det blir inte sent jag lovar. Jag e hemma runt 23.00-00.00. Jag bara okej! Men när kommer han hem jo 03.00 när han vet att vi skulle tvätta nu på morgonen! Åååh är så arg! Har inga rena kläder eller nått! Så Jag får väl släpa med mig massa smutstvätt hem till mamma!! Ah Gud!
Ne nu ska jag försöka sova igen...
Godnatt!


SMINK!

någon som vet någon bra sida med fina ögonskugger & roliga lösögonfransar??
tipsa mig gärna då! :)


Godmorgon Lördag! <3

vaknade tidigt som vanligt. har suttit och kollat på tecknat en stund nu medans min älskling har åkt till jobbet. har fått så jäkla ont i halsen nu med, fast det brukar alltid vara värst på morgonen så hoppas det blir bättre senare :). sen så blir det en sväng på stan & a6 jag & amanda lär ju inte vara ensamma precis med tanke på att det e lönehelg! haha. men nu ska jag kolla på gilmore girls.
ha en bra dag!

// A


Mina kompisar!

Ikväll ska jag umgås med mina kompisar ! & riktigt go musik! :)
Puuuuuss


Fredag!

härligt med fredag! sitter i min rosa soffa nu och kollar på OTH. underbart att sätta sig och slappna av. men snart ska jag åka iväg igen., ska till min pojkvän och fixa mig iordning lite sen blir det att dricka öl & umgås med trevligt folk! men orkar verkligen inte sätta mig på en buss.. e helt slut! men hoppas ni andra får en riktigt härlig kväll! för det ska jag ha sen imorgon ska jag träffa amanda!
ha det bra :)
// A



Stress!

Idag är det sjukt stressigt på praktiken! Massa folk & disk! Haha fyfan tror mina fötter ska gå av! Men iaf hoppas ni får en underbar fredag! Så skriver jag mer sen! :-)
// A


Make Up Store :)

har börjat köpa lite mer roligt smink. asså massa glitter & sånt. visst inte jätte billigt men underbara färger! så tänkte lägga upp det jag senast köpt!


liten sminkväska :) & 3 skuggor två med glitter (rosa&vitt) och en svart glittrig eydust!




idag har jag vart på praktiken, jag trodde mina ben & fötter skulle gå av när jag kom hem. vart helt slut i kroppen! men så är det. har börjat få sjukt ont i mina knän igen.. suck! men iaf imorgon e det fredag och det e ju skönt. i helgen ska jag träffa massa vänner bla amanda nyander<3! har inte umgåtts med henne på flera månader typ! haha. så det ska vi ta igen nu på lördag med en härlig shopping tur på stan & a6. kommer nog bli skitkul. men nu ska jag fortsätta kolla på one three hill!

ha en bra kväll :)
// A


Godmorgon!

Ska snart gå till bussen :) idag tog det verkligen emot att gå upp! Är jätte trött ögon locken bara vill fällas igen... Sen när jag kommer hem väntas det teori läsning & one tree Hill! Har börjat om från början .. ;-)


nehe godnatt!

nu ska jag lägga mig o sova, blir att åka till praktiken imon som vanligt. sen hem och fixa med bloggen. måste ju komma upp med en ny mysig header. så bloggen blir mer personlig. denna bloggen kommer kanske inte skilja sig så mycket från den andra men det e för jag ska blicka framåt i livet. ta tag i mitt liv och leva det precis så jag vill. jag kommer dela med mig mycket om min vardag & tankar. även så kommer jag dela med mig lite av mina hobbys! så hoppas alla får en trevlig lässtund!
puss på er :)


välkommen :)

Ny blogg & nytt liv.
nu gäller det att leva i vardagen.
 ta vara på dagarna som kommer de kommer aldrig i repris.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0