Handlat!

Handlat Massa nyttig mat! Sallad i massor , samt räkor och bacon haha :) ska testa att göra en bacon sallad typ ;) med ägg ;) om ni ville veta ;)


Halllåååå måndag

Tråkigt med måndag igen. Men iaf nu så har jag nk :) inte jätte kul men sånt är livet . Va ju i Ullared i fredags hittade massa kul :) ska dit i slutet av juni igen haha. Det är roligt! :)


Godmorgon .

Undrar vad jag gör uppe nu?!
Men vaknade väldigt pigg idag , gick och la mig 21.30 igår det behövdes haha! Skit gött faktiskt. Igår så va jag i skolan har mål vecka nu! Va rätt slapp dag, sen efter det så åkte jag och Emma hem till mig. Vi solade lite och chillade :-)


Jahaaaa

Gott! Imon blir det jobb! Och på söndag! Inte fel den 25:e :) så trött på en viss människa just nu! Tyvärr så sårar den personen mig hela tiden ...


:)

Snäääällla kompisar man har som bakat !


...

Undrar vad jag gjort för att förtjäna detta?


Mekar !

Håller på för fullt med min pääääärla ;) haha


heeej!

sitter i skolan och har rooooligt eller inte. haha ,
emma sitter jämte mig och ser söt ut!
höhöh


Åååh

Blir så trött på människor som klagar ... Speciellt nu på min bil ah en sån hade jag aldrig köpt och blaaa blaa .. Så sa en tjej till mig som inte ens hade körkort!! Men halllåååååå!? Är folk så bortskämda eller? Betalar mamma & pappa allt? Hur fan ska ni lära er att kunna stå på egna ben? Jag har betalat min bil för mina egna pengar! Och det känns jävligt bra! Så dra åt helvete alla ni som klagar '!


Hallå :)

Köpte en bil igår. Är väldigt nöjd :) även fast det är rost och sånt på den! :)


Godmorgon !

Börjar dagen med några avsnitt av sex and the city :) awesome ! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) min faster ska ringa snart :)


Ångest!

Jag vill verkligen köpa en bil, men nu när jag har så mycket pengar vill jag inte göra mig av med dom! Vill spara massa massa massa :( haha men jaja får se hur det blir med det!

Har lånat hela sex and the city boxen av min moster Eva. Så nu blir det aldrig tråkigt ;) va ju hos min kusin igår Elin heter hon. Hon va så himla fin jag önskar att jag hade en bebis :( men det får nog vänta några år haha. Får skämma bort lilla Elin så länge! Älskar alla söta små bebis kläder ! :)


<3

Finaste kusinen!
Elin <3


Bäääst

Har funderat lite på min budget och att jag måste spara pengar för det är så mycket roligare och ha pengar sparat , så just nu har jag 12,500 på mitt sparkonto och 350 på mitt vanliga... Hmm hur ska jag hålla mig på 350 tills den 25:e tur att dagarna går fort iaf. Haha


RSS 2.0