bilar...

ska ta ett snack med min fader snart. så jag kan köpa mig en bil. jag och mattias ska köpa en tillsammans! rätt bra, för han har ju egen inkomst. så han kan ju betala skat och sånt :) hihi. så får jag betala lite bensin och lite meer än halva bilen :)
inte för vi ska köpa någon jätte dyr.. men för max 10.000 :)

Godmorgon!

Ska passa på att njuta av min lediga dag. För imorgon ska jag jobba! Och då gäller det verkligen att ge järnet! Men hoppas verkligen att jag gör ett gott intryck! För annars lär han väl sparka mig direkt... Men iaf ska sova lite till nu :)


Åh

Det värsta som finns är när min mamma säger så här idag är det tycka synd om Amanda Eva Lilian Johansson dagen! Det tråkiga är att hon inte fattar hur jag mår! Jag går och håller in ilska och sånt hela dagarna! Ibland vill jag bara skrika ut att alla ska låta mig va! För det värsta som finns är när alla säger att dom bryr sig. Sen retar mig för det. Det gör mig skit illa! Och jag mår inte bättre av det!


På väg till skolan...

Sitter nu på bussen på väg till skolan.. Det suger ju xD men ska bli skönt att sitta hos Berit och jobba i kapp :) är väldigt nervös för Emmas skull med! Hon har uppkörning nu! Hoppas verkligen det går bra för henne.


...

Asså jag är bara så arg , jag orkar inte att en viss människa ska klaga på mig hela tiden jag orkar inte med folk! Varför ska man leva om allt bara är fel fel fel fel fel! Asså jag vet inte varför man måste vara så perfekt! Varför ska jag nöja andra med att gå ner i vikt ? Jag skulle aldrig i hela mitt liv gå ner i vikt för att vissa människor inte tycker om hur man ser ut.. Eller "samhället säger att man ska se snygg ut" jag vet inte om orkar mer! Ibland öNskar jag bara att nån kunde skicka in mig på psyket :/


Slappdag!

Ligger i sängen och kollar på speed 2. Sjukt bra film. Sen blir det att göra mig iordning och dra in till stan och äta våfflor med Emma och Linnea :)


heeeeellooo :)

har precis skjutsat mamma till solariet i hovslätt. sen ska hon gå hem! ska även hämta daniel på scauterna om 20 min :) imorn ska jag umgås med emma såklart. haha vi e lediga ! fett skönt :)

diggar bilden!


Goddag !

Sitter i skolan nu och väntar på att näringsläran ska börja :) slutar 16.10 idag lite segt. Börjar inte förens 12.30 så det är väl helt okej! Hehe. Men iaf idag vet jag inte vad jag ska göra efter skolan. Det blir nog att ta det lugnt och fixa och dona lite. Imorgon är vi lediga och då ska jag umgås med Emma! Ska bli kul! :-)


Sugen på pasta!

Jag är sugen på en jätte god pasta som är från café adelante :) kanske ska ta med min pojkvän och bjuda honom på det? Synd bara att det ligger i stan :(. Men iaf kollar på en film nu. Som vi inte kollade klart på igår :)


Måndag igen!

Dags för naturkunskap! Skit roligt (a) nu ska vi kolla på en film om Östersjön. Sen efter det har vi alkohol hantering! Emma är elak hon kallar mig panda :( buhu nu ska jag ringa min mamma! 😭


Film mys!

Har precis kollat klart på chaos :) en typ action film xD med min älskling! Ikväll får han välja filmer hihi.. Snäll jag är 😊 och nu satte vi precis på en film som heter crash tror jag xD hoppas den e bra! Men nu ska jag kolla på filmen så jag fattar något av den.


Hmm ..

Någon som har ett förslag på vad man kan göra idag? :) åka en runda kanske? Ska bara försöka få med min lillebror Marcus ;) som just nu sitter i kalsonger ;P


Söndagsångest... Vart tog helgen vägen?

Godmorgon :) är dö trött..men är rädd att jag aldrig skulle vakna sen och sova bort hela dagen.. Och det är i te bra! Iaf igår kollade jag och Mattias på en as bra film som vi hyrde på Ica. Hämnden hette den tror jag! Just nu ligger han här och snarkar jämte mig ;) haha så söt! 😝💜 ja vi får se vad dagen har att erbjuda! Hoppas det blir nått roligt iaf!


Hosta!

Har världens jävla hosta! Plus att det värsta är att den inte ger sig har snart haft det i två dagar! Asså snälla!!! Skjut mig! Plus att medicinen gör så jag får kväljningar :/ sjukt äckligt! Jag vill ju soooova :(



Min tatuering har snart läkt! Men det som är det västra är att jag ångrar den.. Eller ja ibland gör jag det och ibland tycker jag den e snygg.. Haha det e nog en humörsfråga det med! Men imorgon tänkte jag blogga ännu mer eller ja det blir ju idag! Eftersom klockan är över tolv. ska försöka sova nu medans hostmedicinen hjälper! Sov gott !


Hej :)

Sitter och kollar på bilar 2 med Marcus Daniel och Mattias :) hihi


Godmorgon!

Blev väckt av mina jobbiga bröder haha! Jag sov ju så himla skönt! ;O inte kul! Igår grillade vi! Sjukt gott! Och trevligt om man bortser från en viss människa som förstörde hela kvällen! Hoppas denna kvällen blir mycket bättre! Ha en bra lördag!
Kram


Haha

Asså du är inte normal! Men jag älskar dig endå <3


Längesedan

Oj det va längesedan jag målade naglarna :o haha men hittade ett fräckt nagellack som jag tänkte prova!


Fredag!

Äntligen fredag! Är ledig idag, men endå vaknar man tidigt! Haha, idag är jag på bättre humör! Ingen huvudvärk bara lite ont i halsen :/. Ska ligga i sängen och dra mig ett bra tag nu iaf. Sen ska jag träffa bästa vän! Mysigt! Hoppas att solen ska skina idag med, det va ju så härligt i början av veckan.
Ha en toppen dag! 💜


Fix!

Ska göra ansikts mask och sånt nu! Sen in i duschen och göra hårinpackning. Fräscht o skönt!


Dålig dag idag ..

Idag mår jag skit.. Mest för jag har huvudvärk kanske men sitter typ i soffan och lipar som ett litet barn.. Usch men Asså jag vet inte vad jag ska tänka på längre eller göra. Jag bara orkar inte mer!


Godmorgon!

Håller på att göra mig iordning inför skolan nu! Ska sitta hos Berit hela dagen sen ska jag ha prov :)


Hata är ett starkt ord!

Men saken är den jag vet inte hur jag ska förklara hur arg och besviken jag är på dig! Är riktigt förbannad! Du hör av dig till mig om du vill ha alkohol eller om alla dina andra kompisar sagt nej.. Känner mig så värdelös! Du borde skämmas! Det ända du bryr dig om är dina nya kompisar! Men jag har bestämt mig att nästa gång du hör av dig till mig kommer jag inte att svara! För du behandlar mig som luft så jag tänker göra detsamma!


Säääängen!

Nu ska jag strax sova det får bli en Beck film innan! Har redan sovit ca 2 timmar nu i eftermiddag, så hoppas man somnar ikväll endå. Börjar kl 12.00 imorgon! Skönt med sovmorgon :) godnatt !

Idag fyller min lillebror Marcus 6 år ! <3 älskar dig!


Yeey ;)

Har bokat in en ny tid för tatuering! Fett nice. Så den 30:e mars så ska jag och Emma tatuera oss :) as nice! Och det känns nästan som om livet går bättre just nu! Asså jag trivs i skolan och sånt har hittat fina vänner. Och det har gjort att jag mår mycket bättre. I psyket. Jag försöker klara Vardagen och komma upp på morgnarna. Och de senaste så känns det bättre. Och det är sjukt skönt! :)


Åh nej..

Gjorde ju en tatuering i fredags och det va verkligen inte bra.. För nu vill jag ha en till :O haha inte bra... Men jag tror jag vet vad nästa blir för något ;) men måste spara lite pengar. Men sånt är livet ;) just nu sitter jag och kollar på Pretty woman med min man! :) sen blir det att lägga sig ska upp tidigt till skolan och det suger ju! Men ska fan komma i tid! För en gångs skull :) hihi!


hej!

har precis damsugigt och städat mitt rum! MED HJÄLP AV TANJA ;) suuupergulligt!

idag ska vi ha kalas för min lillebror marcus som fyller 6 år på måndag! ska bli jätte mysigt (a). men iaf ska duscha nu. vi hörs!


Godmorgon!

Uppe med tuppen.. Haha har äntligen fått min nya mobil ;) så nu kan jag mobil blogga :) gjorde även en impulsgrej igår...


skolan!

sitter nu i skolan. lagom kul (a) hoppas att dom från comcenter ringer mig de närmaste dagarna och säger att dom har fått in min nya telefon! dom har lovat mig att lägga undan den 1:a vita iphone 4s till mig! sjukt snällt! kommer att fortsätta att köpa mina telefoner där är sjukt nöjd med deras service! :)

men iaf, ikväll så ska min fina m sova hos mig. mysigt värre! :) sitter just nu och kollar lite jobb på arbetsförmedlingen! måste verkligen ta tag i detta med sommarjobb! vet inte vart jag ska söka någonstans... har ju förmofligen sommarjobb på min praktik. för han har ju frågat mig. men vill veta hur mycket jag isf kommer få jobba. så får ta och fråga honom! va ju där för några dagar sedan. men då va ju inte chefen där :/


godmorgon!

har sovmorgon idag men vaknade ju så klart tidigt.. :( men men, idag blir det skola sen sjukgymnasten. ska bli härligt! har nog världens sötaste lillebror. jag hämtade han o mamma igår på axamo. så fick han sitta där fram när jag körde. då sa han såhär - amanda det är bara att sätta plattan i mattan! asså det betyder gasen i botten.. hahaha :D sååå söt

orkaade inte vända på bilden... :P


yes!

äntligen har jag fått körkort!


filmkväll!

sitter och kollar på one tree hill med tanjababyplutt nu. det va sjukt skönt att lägga sig i sin säng iaf :) ikväll blir det lungt. ska bara kolla på film och mysa.. :) borde städa mitt rum men orkar inte det just nu.
ha en bra kväll


hejhej!

ska snart bege mig emot bussen för att åka in tillö stan. ska fixa en grej sen efter det så ska jag möta upp tanja. vet inte exakt vad vi ska göra.. sätta oss på en mysig uteservering kanske i det härliga solskenet?! :D vi får se vad restern av dagen har att erbjuda!

ha en underbar freedag!


godmorgon bloggen!

solen skiner i jönköping, as nice! idag ska jag inte till skolan är ledig varje fredag. skönt som tusan! idag ska jag åka iväg och göra en hemlig sak ;) hihi men det kommer nog gå bra!
nehe nu ska jag plugga lite innan jag sticker!
ha en bra fredag!
kram




:)

detta är en sak jag försöker att intala mig varje dag!


kom på en sak..

jag måste köpa mig en conceler eller vad det nu heter, så jag kan täcka mina mörka påsar under ögonen! haha. usch!
ibland undrar man vad livet går ut på ...? typ födas, gå i skolan, få familj och sen dö.. okej visst livet är för kort för att inte levas!

jaha nu ska jag sova,.. om jag kan! ;/

assåå vafan.

mår väldigt dåligt nu.. har sån smärta inom mig, jag vet inte vart jag ska ta vägen..
 snälla ta mig härifrån.

skooola :/

sitter i skolan nu, och ska plugga naturkunskap men det enda jag tänker på är teori.......... känner att jag måste plugga det ist! hehe. men det får jag väl göra hela kvällen och natten. får köpa med mig en massa redbull hem så att jag kan hålla mig vaken! eller jag blir bara tröttare av redbull kanske ska ta vatten haha!

emma är inte i skolan idag den svikaren ;( buuhu. nej men hon är sjuk stackars henne! men tycker endå hon kan baka kladdkaaaka till mig *:D är så himla sugen på det! hihi

RSS 2.0