Torsdag :)

Sitter i min rosa soffa och kollar på burlesqe eller hur den nu stavas! Och önskar att jag va som Christina Aguilera ;) typ hennes underbara rööööst :p <3 jaha är trött i hela kroppen idag men inte i huvudet :) jag funderar på hur jag ska göra med livet :/ om
Det är värt att börja kämpa på riktigt ??!


heej!

jag vet är dålig på att blogga. men har faktiskt ett annat liv hAahaha ;) nää men livet rullar på, allt är upp och ner ;/ hät väldigt mycket det senaste .. lite för mycket :o men men är bara så sugen på att köpa mig en liten golf och sen bara packa & dra ;)
bra ide va? ;)

Hatar!

Att mina sömnproblem blivit värre !! Och är irriterad över att min läkare aldrig ringer :/ men men imorgon ska jag möta upp Matilda för att åka in till stan en sväng. Ska sälja ett par skor sen blir det att åka en snabbis till banken. Ska skaffa ett konto som jag inte kommer kunna öppna förens jag är 20 ;) kommer nog bli spännande och se hur mycket jag hinner spara ;) hoppas det blir en del ;d Yey :)
Ska börja banta nu med! Eller ah ska ändra min kost .. Så blir att äta mer nyttigt och regel bundet ! Hoppas min man går med på det haha han dom älskar cola! Ska försöka få honom att sluta med det.. Ska även få honom att följa med mig ut och gå ;) men vi får se hur detta går, hoppas bara jag inte ger upp så lätt som jag alltid gjort innan.


...

Patetiska människa


:/

Jag hatar när du ljuger mig rätt upp i ansiktet !


Fulsnygga

Nya brillor !!!


Heej

Ny favorit serie !! Och det är vänner xD as bra & billiga ;) haha men iaf ikväll ska jag laga mat till min bebis det blir taco färsbiffar as gött !


tjooobrooo




 sitter i skolan nu, har precis skrvit klart om kärnkraft! rätt spännande har aldrig tänkt på det innan typ. men iaf slutar om en timma typ då blir det att åka hem! :) ska bli skönt, då ska jag lägga mig i sängen och kolla på vänner! måste hitta 4:e säsongen nu :) fast funderar på att typ packa om väskan sen åka till mitt hjärta igen men vi får se hur det blir. rätt segt att sova hos honom när jag har praktik :o för då tar det en timma med bussen dit! och om jag sover hemma så kan jag få skjuts av mamma. men det blir kanske att spendera helgen med min bebis om jag inte ska jobba! hoppas jag jobbar, dom sa att det kommer bli mycket helger framöver och jag behöver cash! det är ju inte fel.. ;) eller vad säger ni? blir troligen att åka till ullared i slutet av månaden :) med älskling, emma & hennes pojkvän. men får se hur det blir med det! :)
men nu ska jag fortsätta! bye bye


Yey

Köpt nytt block ! Fint , i rooooosa såklart!

Blev tillfrågad av en "vän" om jag kunde köra hennes pojkvän till Mjölby igårikväll. Givetvis skulle jag få pengar av dom! Men förstår inte hur jag skulle kunna få pengar av dom när han inte kom hem för han hade inte fått några pengar av socialen... Haha Asså förstår bara inte hur det gå ihop! Jag ska köra dom och få pengar för det! Men dom har inga pengar!!! Haha


Godmorgon tisdag!

Börjar inte förens 12. Inte kul att ligga vaken nu xD haha men ska snart gå upp och fixa lite frukost. Har ju jobbat hela påsken så det kommer komma in lite cash på kontot iaf ;) fett Nice. Fixat sommar jobb med, men ska förmodligen kolla om det finns nått mer ;) tjäna pengar e ju aldrig fel .. Inte för jag ska spendera några.. Måste spara typ alla jag tjänar! Men det kommet löna sig i slutändan :) 😉


Besviken

På mig själv! Att man aldrig kan leva upp till andras förväntningar.. Är inte perfekt jag vet det! Men det värsta som finns är när folk ska jämföra mig med andra! Men snälla låt mig va lixom .. Och en annan sak. Är så ledsen :/ jag vet inte vad jag ska göra ... Asså jag har en sån smärta inom mig så jag har så sjukt ont. :/


Godmorgon

Jaha vad ska man säga... Varför ska man ställa upp på folk när ingen ställer upp tillbaka ? Helt sinnes! Och värdelöst


Hej!

Eftersom min mamma tog åt sig så mycket av mitt förra inlägg så va det fel! För det handlade om min pappa! För jag hoppas han kan inse hur jävla elakt det lät när jag berättade om mina nya mediciner.. Och han inte kunde hjälpa mig med kostnaden! Utan för han ska ha barnkalas... (snacka om att inte vilja att man ska må bra och bli frisk) Berättade bara att hon sa att jag hade fått mycket nu det senaste. Sen va jag så jävla ledsen/ arg så det gick fort när jag skrev!



Hon bad mig förtydliga detta nu mer så jag hoppas hon förstod att det inte handlade om henne! Förlåt!


Damp!

Har fått nya mediciner nu.. Hade inte pengar till att köpa det egentligen! Det kostade nästan 500:- så frågar mamma om jag får pengar av henne.. Hon bara du har fått så mycket denna månaden... Osv! Så frågar min pappa då säger han nej tyvärr har inga pengar till det nu ska ha barnkalas i helgen!!!!!!! Ja men Gud jag får väl va självmords benägen och må skit dag ut och dag in! Asså jag. Pallar snart inte mer!


Påsklov :)

Rätt skönt med påsklov. Blir att jobba hela helgen iaf :) sen kan man ju hoppas att det blir någon annan dag med! Men iaf idag ska jag träffa Tanja. Hon ska med mig till psykiatriska mottagningen på råslätt... Men innan det ska vi på stan en sväng!


Söt bild på Marcus från i lördags


Jobb!

Off to Work :) ska bli kul ! Hörs sen


RSS 2.0