måndag 30/1

hej bloggen.

idag mår jag sådär bra. men e trött, som vanligt. har pluggat lite teori nu med. men sitter även och kollar på h&m:s hemsida med heminrednings saker, typ handukar och fina lakan. jätte sugen på att beställa hem massa saker men måste spara alla mina pengar till sommaren. men det får helt enkelt vänta, har inte flyttat hemifrån än. hehe. men ibland önskar man ju. synd bara att man saknar kapitalet och allt sånt. men egentligen vore nog livet inte mycket enklare bara för att man har pengar eller e rik. vissa delar skulle klart bli mycket bättre. så har bestämt mig för att spara mycket pengar till flytten om några år... (haha) men alltid bra att samla på sig lite saker, jag har rätt mycket porslin och sånt. men vill ha mer, för sånt kommer alltid att gå åt.

men iaf, nu ska jag försöka blogga lite mer. måste skriva av mig ibland. läs o njut av mitt ointressanta liv och min kamp för att se något posetivt i livet. vissa dagar går jätte bra och jag mår jätte bra, vissa andra dagar vill jag bara inte finnas.

// Amanda Johansson


Förlåt

Idag känner jag mig så svag. Har så ont i kroppen, har ingen styrka kvar. Mår sjukt dåligt, fan har så ont! Snälla ta mig härifrån! Jag orkar inte mer.


RSS 2.0