28:e augusti :)

19 år... Värdelös ålder :) hade gärna blivit 20 ;) haha


:)

Haft en crazy dag med Linnea ' hänt jävligt mycket på bara några timmar ;) haha


Fredag & löning!

Good shit !
Men börjar bli förkyld :/ usch och det vill jag inte :( men iaf idag blir det till skolan lite ska skriva färdigt en uppgift om vattenkraft .. Inte jätte kul! Men måste bli klart! Haha har ganska mycket efter mig som jag och min lärare kom fram till igår ;) men det skA jag ordna :D sen blir det att träffa Ida :) ska bli kul! Jätte go människa det där! :)


Hej!

Ångest över skolan imon. Som alla andra gånger så här efter ett långt sommarlov :). Har typ ont i hel kroppen... Måste försöka att ta mig igenom detta året med.. Usch! Aja förhoppningsvis kommer det gå bra :)


Ångest!

Över måndag! Då ska jag köra budbil alldeles själv till Stockholm , känns inte jätte bra :( när alla skrämmer upp mig om att det är svårt att hitta i Stockholm :O. Är sjukt rädd haha! Men Asså när man tänker efter så är det inte farligt att köra fel! Haha jag får åka hemifrån en timma innan så jag har tid på mig att
Köra fel xD haha!
Och så börjar skolan på tisdag, ser inte fram emot det precis ... Men Aja får försöka ta mig igenom detta året med :) sen ska man försöka att komma på vad man ska göra med resten av livet .. Aja ska snart sova! Godnatt


Iam back!

Kommer blogga lite då och då :) och inget lösenord blir det inte! Folk får vara hur nyfikna dom vill! Det är inte för deras skull jag bloggar :)


RSS 2.0