Hej

Blir att sätta lösenord på bloggen snart , för det är en person som jag inte vill att den ska läsa. En person som totalt struntar i mig nuförtiden, men som endå måste gå in på min blogg bara för att den är så jävla nyfiken! Så ingen uppdatering tills dess , kommer ge ut lösenordet till dom som jag vill ska läsa :)


Ååh ...

Varför kan jag inte sova när det är mer än en timma kvar tills klockan ringer ? :O usch får väl snart börja med sömnpiller ' jaja snart bär det iväg till Ullared iaf :) kommer nog bli mysigt' skönt att komma iväg lite. Och imon ska vi troligen åka till pappa i Lidköping :) Ha en bra dag!


Ååh ...

Varför kan jag inte sova när det är mer än en timma kvar tills klockan ringer ? :O usch får väl snart börja med sömnpiller ' jaja snart bär det iväg till Ullared iaf :) kommer nog bli mysigt' skönt att komma iväg lite. Och imon ska vi troligen åka till pappa i Lidköping :) Ha en bra dag!


Ååh ...

Varför kan jag inte sova när det är mer än en timma kvar tills klockan ringer ? :O usch får väl snart börja med sömnpiller ' jaja snart bär det iväg till Ullared iaf :) kommer nog bli mysigt' skönt att komma iväg lite. Och imon ska vi troligen åka till pappa i Lidköping :) Ha en bra dag!


Skillnad ?

Svar ja ;)


Torsdag!

Just nu sitter jag och väntar på att Mattias ska fixa klart min bil :) vi byter däck på den. För imon är det Ullared som gäller ;) med älskling, Matilda och Liam :) kommer bli skit mysigt och kul :) Ska shoppa massa till lägenheten osv :).


Tvätt !

Älskling tvättar min bil åt mig! Haha


Hej :)

Jobbat idag i fyra timmar, mådde piss så fick åka hem tidigare :) la mig och Sov i några timmar :) kände mig lite bättre , just nu sitter vi hemma hos Mattias pappa och tjötar ;) rätt kul! Men nu har jag semester ända till söndag! Yeeey ;)


Bra dag :)

Har vart med min älskling hela dagen idag , en bra dag :) har haft så himla mysigt ! Vi åt på piren sen åkte vi och åt glass och satte oss på en uteservering :) längtar verkligen till helgen , ska bli mysigt att komma bort ... :D Älskar mig bebis <3


Piren :)

Har vart och ätit med älskling på piren :) och nu sitter vi på flygplatsen och tar en liten dricka :)


Det är tisdag & jag är ledig!

Kan det bli bättre ? Svar nej :) men vaknade tidigt det gjorde jag iaf, min fina man han ligger och sover :) sååå söt är han :) men iaf idag ska vi åka iväg och äta mat på piren :) solen skiner ju! Men denna sommaren har ju vart värdelös tråkigt väder förlorad vänskap. Men den bästa när det handlar om ny vänskap :) Ååh imon är det löning :) blir nog troligen Ullared till helgen med :)


Godmorgon :)

Hmm dags att gå upp snart.. Inte för att jag vill men idag blir det jobb från 11-17 fett Nice :) sen på onsdag kommer lönen och det är ju inte fel :) Men ska försöka sova en liten stund till. Hoppas alla får en bra dag!kram Bild från i lördags :)


Ja vad säger man ??

Jobbat idag! Som vanligt haha? Sen när jag åkte hem mös jag och min älskling! Han är det bästa jag har, tänker aldrig lämna honom! För han är samtidigt min bästa vän. Jag har inte många vänner. Har några få som jag kan lita på. För hällre ha några äkta vänner än flera falska :) Haha jag kommer ihåg när jag va liten så gjorde jag bästis listor xD typ vem som va nummer ett osv . Hehe. Nu är ju alla på samma plats visst man har bättre kontakt med vissa än andra :) men det blir ju så. Har två personer som jag litar på och älskar väldigt mycket dock på olika sätt. Min mamma, henne älskar jag för att hon är min mamma och hon finns alltid där för mig även om man inte fattar det. Min pojkvän som jag älskar mycket :) Brukade ha 3 personer som va mina bästa vänner ( som kom på första plats ) men den tredje personen finns inte längre :/ en människa som jag verkligen saknar <3 Asså det finns så många människor runt omkring mig vill tacka er för att ni finns <3 Men nog om det måste sova nu :) taggar inför jobb imon! Puss & gull


Vill inte gå upp :(

Min säng är för skön :( hehe som alltid! Men idag blir det jobb igen 11.30 - 20.00 börjar bli lite trött på att sluta så sent , för man kan ju inte göra något på kvällen sen :/ men men ser fram emot nästa helg! Kommer bli as bra :) Men hej då! En bild från när älsklingen fixade min bil :)


Heeeej alla

Sitter just nu på sts med Mattias som mekar med min bil ;) gott mos tur man Har en man! Hehe men iaf sen blir det att åka hem och duscha och ta en cider och chilla lite ;)


Hotell ;)

Sitter och kollar på lite hotell och sånt som jag och min man kan bo på när vi ska åka iväg ;) mysigt! Vi får se vart vi ska åka ;) Har ni några tips ?


Godmorgon

Usch vad trött jag är, vill sova men kan inte :( Idag blir det som sagt jobb! Känner inte riktigt för det nu när Mattias har semester och är ledig :/ men ah så kan det va. Är troligen ledig nästa helg! Wihoooou :)


Bästa lillebror!

Daniel ska sova över hos ni och Mattias inatt :) mysigt! Ikväll har jag mest tagit det lugnt och kollat på film. Ska jobba hela helgen , är inte jätte sugen på det men hoppas att det lönar sig när jag får min lön. Haha. Dom har införskaffat sig en ny kassa på jobbet med, och jag som precis lärde mig den gamla ;) typ.men ah så det blir en spännande helg se hur mycket fel man har slagit in haha ;) men det kommer nog gå bra!


Diskberg !

Har diskat i säkert 40 min nu! Haha och är äntligen klar! Känns skönt! Har typ kramp i armen xD hehe. Tänk detta plus dubbelt så mycket!


Sommar :)

Mitt första sommarplagg haha! Eller iaf det som ser mest sommrigt ut ;) Hittade det på Gina för 49 kr haha !


Yeeey

Sitter här och tänker på allt som händer runt omkring mig och alla andra. Tråkigt bara att vissa förändras till det sämre. Men kanske till det bättre för andra människor, men sämre för mig. För just nu så känner jag mig så övergiven och ensam fast det är många omkring än. Men det är ju en sak som saknas... Men jag kan inte göra något mer åt det för jag orkar inte. Men det är en som förlorar på detta & det är inte JAG. Bilden har inget med texten att göra, bara det att det va en bra dag :)


Ååh

Varför kan jag inte sova när jag har sovmorgon för ?! Får panik :O Men iaf igår kollade vi på Irene Huss ! Älskar dom filmerna. Wallander, Beck & Irene Huss är bäst! Men iaf idag är jag som sagt ledig! Skönt, skulle hängt med en kompis till sjukan. Men hon ville inte att jag skulle följa med för jag inte hade några pengar så kunde inte köra henne dit! Ah moget , men hon växer väl aldrig upp! Man vet verkligen vilka som är äkta och vilka som utnyttjar, sånt är ju bara för tråkigt. Men det är deras val... Så det blir väl att vara hemma och ladda upp inför helgen, för då väntas det jobb! Fett gott! :) pengar rullar in som det ska nu! Hörs sen ! Bild på sötaste Marcus :) <3


Heeeej på er :)

Jobbar just nu! Jobbar till 17.00 helt okej faktiskt! 12-17 är ju Chill :) lite cash blir det ju :) Höra sen!


Jobb!


Gooodmorgoooon :)

Följ mig på instagram ! maaandajohansson ;)


<3

Måste bara säga en sak! Att denna människan betyder jätte mycket för mig, vill tacka dig för allt du gjort/gör för mig! Men jag vet inte hur?! Kan alltid prata med dig, om allt! Hoppas att du vet att du betyder jätte mycket för mig! Jag älskar Dig faster!


Bra dag!

Hängde med Mattias till jobbet en sväng sen träffade jag Emma så drog vi ut till Habo och hämtade mickan! :) åt lite , sen skulle Emma jobba så jag och mickan åkte hem till Mattias lite kollade på en film ( eller ah vi kollade inte haha vi skrattade och tjötade ) skit kul hade vi! Sen drog vi in till stan och tog en kaffe ;) fett bra avslut på en bra dag!


:)


Dålig uppdatering igår !

Åkte sen och firade min kusin Nova! Och min faster fixade mina buskiga bryn hehe , gott det! Blev bjuden på mat och typ världens godaste sås till maten! Idag ska jag träffa Emma när hon har vaknat och även Michaela :) kommer bli kul! Har inte träffat båda på typ hela lovet ;) så finns nog mycket att prata om :D hehe men ska göra mig i ordning snart ska åka med baby ❤ till jobbet en sväng :) Pussssss på er


Haaaabooo

Sitter i Habo nu och har precis ätit frukost! As gott :) men ska sedan vidare till kusin vitamin :) Hörs sen


Söndag!

Jäkla skit väder , känns inte så kul att gå upp ur sängen idag :( men men man måste ju! Imon ska jag ligga i sängen i flera timmar om jag är ledig :s det är ingen som vet ;) men nu blir det att fixa sig till jobbet :) Ha en bra dag'


Godnatt !

Ligger i sängen nu ska sova :) börjar 11.00 imon , känns inte jätte bra med tanke på att jag knappt kommer upp vid tio nu förtiden .. Haha :) men iaf har jobbat från 11.30 till 18.00 idag. Vart ganska mycket folk, och det är ju bara roligt faktiskt! Längtar tills sista helgen nu i juli! Kommer bli fett mysigt (À) med min finaste <3 men iaf nu ska jag sova ! Ha det bra ! Btw vill se ut så igen :)


Hmm :)

Ja vad ska man säga ? Ilskan bara kryper fram i mig & det bådar inte gott ..


Godmorgon!

Tystnaden som uppstår när sacce sjunger jag är är fattig bonndräng ....


Hejhej

Ska snart sova är helt slut :) haft en bra dag idag på jobbet.. Sen efter det träffade jag en kompis i typ tio min sen åkte jag och hämta min pojk! <3


Sängen <3

Be nu säger jag godnatt till er alla fina människor! Ska sova nu, är egentligen inte jätte trött men det är lika bra att ladda batterierna inför helgen ! :-) Puss! Avslutar dagen med en gammal party bild på mig och Josefin :-)


Bra dag :)

Umgåtts med Matilda , Liam & Marcus! Vart hos frissan :) tänkt väldigt mycket, på allt och alla. Och imon blir det jobb :) kan det bli Bättre ? Vill ha den 25:e nu!


Hos frissan. !


Godmorgon!

Uppe med tuppen , Marcus har sovit över hos mig och Mattias :) så nu ska vi åka med Mattias till jobbet en liten stund sen ska jag till frissan :)


På jobbet!

Har precis slängt i mig lite käk! Och då menar jag slängt i mig!! Så har sjukt ont i magen ! Att man aldrig lär sig :O haha aja ingen aning om när jag slutar idag , men hoppas inte på åtta iaf :O ;) Haha Hörs sen!


Onsdag!

Usch känner inte för att gå upp ur sängen idag när man vet att man ska jobba idag... Plus fredag lördag & söndag! Så är alltså ledig imon bara :/ usch usch usch ' men men det är väl bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen ! :) Saknar min gubbe <3


Wallander

Kollar på Wallander med Daniella :) mörket heter den , fett läskig :O hehe men har jobbat idag , ganska kul ! Men nu måste jag kolla på filmen ! Haha


Godmorgon ;-)

Sitter just nu och kollar på vänner haha tror jag skrattar ihjäl mig ! Ska jobba idag 11.30-18.00 cash is king! :) sen blir det att träffa Daniella & umgås lite sen ska hon troligen sova hos mig :D


Tjullllöö

Sitter hemma i Taberg :) funderar lite På livet ;) haha ska snart åka och hämta min gubbe på jobbet , sen ska vi till Elgiganten och köpa en ny telefon till honom :) vill till Ikea med (à) hehe Träffade Matilda innan och söta Liam ! Saknar min lillebror <3


Godmorgon!

Är ledig idag! Och ändå så sover man inte längre för det :/ men aja så är det:) har jobbat hela helgen, har vart både kul och riktigt jobbigt! Men det känns bra att man har gjort något bra! Hahaha . Idag kanske jag ska träffa en kompis :) annars är jag nog bara hemma och chillar hela dagen :) det är ju inte fel :)


Heeej

Har inte haft tillgång till min blogg App den har ballat ur helt enkelt. 
Kigår va jag i Enköping , körde bud bil upp dit riktigt skoj faktiskt ;) 
Och imon blir det jobb på värdshuset :) ja ja men iaf nu ska jag sova :)
Pussss pussa 

RSS 2.0